35 274 rezultāti sadaļā Temats Zooloģija

35 274 atgriezti rezultāti

Zooloģija

Scientific study of animals

Library of the Wroclaw University

Description by cover; cover included in pagination; Bibliography on pages 85-87

Ajuntament de Girona
Ajuntament de Girona
East Asian Collections in Slovenia

Črno-bela fotografija prikazuje čredo ovac zunaj Pekinga. V preteklosti so se na Kitajskem razvile različne vrste živinoreje – od nomadskega pastirstva do mešanega kmetovanja in specializirane vzreje. Ovce in koze so bile pogost in pomemben vir hrane in p…

Črno-bela fotografija prikazuje kamele, ki se pred pekinškim mestnim obzidjem napajajo z vodo. Nad njimi se kažejo obronki kmečkega naselja. Kamele in karavane kamel so pogost motiv zgodnjih fotografov na Kitajskem. Tovor s kamelami je na Kitajsko prihaja…

Črno-bela fotografija prikazuje karavano kamel, ki gre mimo kmečkega naselja. V ospredju stoji deček s čredo ovac. V ozadju so mimoidoči in obronki naselja. Kamele in karavane kamel so pogost motiv zgodnjih fotografov na Kitajskem. Tovor s kamelami je na …

Črno-bela fotografija prikazuje začetek karavane kamel z vodnikom. Ob njem stoji moški v zahodnjaških oblačilih. V ozadju vidimo obronke kmečkega naselja. Kamele in karavane kamel so pogost motiv zgodnjih fotografov na Kitajskem. Tovor s kamelami je na Ki…

Helsinki City Museum

fyysinen kuvaus: Siilikala on kuivattu ja täytetty sahajauholla. Etuosassa on mustia täpliä. Siilikala ja muut pallokalat kuuluvat jäykkäleukaisiin (Plectognathi) luukaloihin. Siilikala elää Atlantissa ja Intianmeressä.; Eläinopin opetus; Tekniikka: käs…

Helsinki City Museum

fyysinen kuvaus: Pallokala, ruskehtava, vatsapuolelta vaaleampi. Iso valkoinen, linnunnokkaa muistuttava nokka. Kaksi selkäevää ja yksi peräevä. Pallokalat kuuluvat jäykkäleukaisiin (Plectognathi) luukaloihin. Kalan on koulun kokoelmiin lahjoittanut …; El…

Grigore Antipa National Museum of Natural History
Botoșani County Museum - Natural Sciences Museum

La ac mai există o etichetă cu mențiunea "Genit. ♀ 2568"; observații: syn. Coleophora saxicolla Duponchel, 1843