You're viewing this item in the new Europeana website. View this item in the original Europeana.

Venstrevikingernes saga

- Men medens man var samlet til høstting og lunt sad i venstrevenners lag, lød hovslag ved porten og vrede vagters vræl. - Ind sprængte skjoldmøen Elin for i bryske ord at mane mænd til hænders daad og ej øde tid i nidrig orddyst.


En kvinde på en stor hest, der stejler. Fire venstrevikinger. Den kvindelige viking springer ind på sin hest og overrumpler mændene i deres samtale.


Tidligt begynder Bo Bojesen at tegne de politiske partier og deres folkevalgte medlemmer igennem en anden forklædning og identitet. Han udvikler bl.a. Venstre-vikingernes saga-imitation, ja endda på det nærmeste skrevet på oldnordisk. Nærmest hver eneste politiske tegning, der omhandler bondepartiet venstre, tegnes i denne imitation i perioden 1949 – 75. Tusch Dagens Tegning 1949


Tidligt begynder Bo Bojesen at tegne de politiske partier og deres folkevalgte medlemmer igennem en anden forklædning og identitet. Han udvikler bl.a. Venstre-vikingernes saga-imitation, ja endda på det nærmeste skrevet på oldnordisk. Nærmest hver eneste politiske tegning, der omhandler bondepartiet venstre, tegnes i denne imitation i perioden 1949 – 75.