Üdvözöljük, kultúra szerelmese!

Ihletet keres, kutatáson dolgozik, esetleg a következő kávésbögre dizájnját keresi, vagy csak egyszerűen csak szétnézett: reméljük, hogy a több mint 45 millió tárgy között, melyet itt tárolunk, Ön is megtalálja, amit keres .

Az oldalon fellelhető anyag Európa teljes területéről érkezik és a gyűjtemények terjedelme igazán lenyűgöző. Célunk, hogy segítsünk eligazodni látogatóinknak abban, hogy felfedezhessenek saját kincseiket.

Az utóbbi években bővítettük a gyűjteményeinket és mind többet és többet tudtunk meg róluk és látogatóinkról is, hogy mire szeretnék őket felhasználni. Most viszont eljött az idő, hogy megváltoztassunk egy pár dolgot és javítsuk szolgáltatásunkat!

Egy új verzióját próbáljuk ki Europeana Gyűjteményeknek. Keményen dolgozunk azon, hogy javítsunk látogatóink élményén és lehetővé tegyük, hogy a lehető legkönnyebben megtalálhassák amit keresnek. Ezért lehet, hogy megkérünk arra, segítsd munkánkat pár kérdésre való válasszal. Válaszaid nagyon sokat segíthetnek, ezért kérünk szánj rá pár percet, hogy megoszd gondolataid velünk! Köszönjük!

Nagyon reméljük, hogy addig is kedvét leli a velünk való kulturális utazásban.